Apparaten en accessoires
Larpeira
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
12 raciones
Ingrediënten
Almíbar
-
50 g de agua
-
50 g de licor de anís
-
50 g de azúcar
Crema pastelera
-
300 g de leche
-
1 huevo
-
1 yema de huevo
-
50 g de azúcar
-
30 g de maicena
Masa
-
200 g de leche
-
50 g de licor de anís
-
100 g de aceite de girasol120 g de mantequilla en trozos
-
50 g de azúcar
-
25 g de levadura prensada fresca
-
3 huevos
-
2 yemas de huevo
-
650 g de harina de fuerza
-
½ cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 12 raciones
Natrium
897.9 mg
Eiwitten
115.4 g
Calorieën
19649.8 kJ /
4700.9 kcal
Vetten
159.6 g
Vezels
25.6 g
Verzadigd vet
82.5 g
Koolhydraten
674.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brazo de gitano
3u.
Tarta Sacher
3u.
Orejas de carnaval
30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Coca de cerezas
2u. 20min
Coca de Sant Joan
1u.
Buñuelos de viento
1u.
Bica de Castro Caldelas
1u. 20min
Coca de Llavaneres
1u.
Roscón gallego
1u. 30min
Minitartas San Marcos con trufa
3u.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2u. 15min