Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 50 g de agua
- 50 g de licor de anís
- 50 g de azúcar
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 1 yema de huevo
Masa
- 20 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- 50 g de licor de anís
-
100
g de mantequilla en trozos
of 100 g de aceite de girasol - 50 g de azúcar (y algo más humedicido para decorar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 yemas de huevo
- 650 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- huevo batido para pincelar
- Voeding
- per 12 raciones
- Calorieën
- 19649.8 kJ / 4700.9 kcal
- Eiwitten
- 115.4 g
- Koolhydraten
- 674.4 g
- Vetten
- 159.6 g
- Verzadigd vet
- 82.5 g
- Vezels
- 25.6 g
- Natrium
- 897.9 mg
Alternatieve recepten
Roscón gallego
1h 30 min
Orejas de carnaval
30 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Carquinyolis
2 godz. 40 min
Coca de Sant Joan
1h
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 godz.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Coca dulce de anís y almendras
50min
Buñuelos de viento
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min
Coca de Llavaneres
1h