Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- 250 g de azúcar
- 5 huevos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2913 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 22.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 206.9 mg
Alternatieve recepten
Goxua (País Vasco)
1h 35 min
Pastas de té rizadas
40min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Marquesas
30min
Caramelos de casadielles
25 Min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Bizcocho de aceite de oliva
40min