Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (optioneel)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
of 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3650 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 56.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 175.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Brazos de chocolate y praliné
3h
Mini quesadas con toffelate nevado
2 godz. 10 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Canutillos de crema
3h
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Rosquillas
30 min
Leche frita
2h 45min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h