Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (optioneel)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
of 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3650 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 56.2 g
- Verzadigd vet
- 32.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 175.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leche frita
2h 45min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Baklava de chocolate - Turquía
4 Std. 45 Min
Crema pastelera
10min
Tarta de castaña
3hod. 15min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3hod. 15min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bartolos
40min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20 min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Quesada pasiega
45min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.