Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Tarta San Marcos
4 godz.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Caramelos de casadielles
25min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4 godz.
Menú: Piernas de cordero asadas. Bizcocho de limón al vapor glaseado
4 godz.
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Fritillas
35min
Almoixàvenas
1sa 30 dk
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h