Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 50 g de azúcar (optioneel)
- 250 g de harina de repostería
- 250 g de leche
- 2 huevos
- 2 cucharaditas de ron (optioneel)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 30 hojas de limonero
- 50 de azúcar con canela
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 179 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 17.6 mg
Alternatieve recepten
Zarangollo
40 min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 min
Arroz con habichuelas
1 godz.
Gazpacho de mero
1 godz. 10 min
Tortas de Pascua murcianas
2 godz.
Coca de mollitas
40 min
Leche merengada
5 min
Marineras murcianas
1 godz.
Samosas de morcilla de berenjena
1h 15min
Tarta de galletas
1h 15min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Granizado de limón
5 min