Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g de frutos secos enteros variados
of 100 g almendra entera con piel - 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 5 huevos
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de leche
- 150 g de pepitas de chocolate
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho veteado de manzana
1h
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho de zanahoria
45 min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 Min
Bizcocho de avellanas
1h
Bizcocho de chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Bizcocho básico
40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Bizcocho de manzana
50 Min