![Trenza glaseada de crema y frutos secos Trenza glaseada de crema y frutos secos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db27dfaa-65a4-474b-80db-8df3000390b2/Derivates/232d8398-a005-42c5-8e15-c38a5b87f80e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
- 10 g de maicena
- 60 g de agua
Masa
- 15 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- 200 g de harina de fuerza
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 200 g de mantequilla fría
Relleno
- 50 g de nueces peladas (troceadas gruesas)
- 50 g de almendras laminadas (crudas o tostadas)
- 50 g de pasas sin semillas maceradas en 50 g de ron
Horneado y glaseado
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Cremadillos
3 godz. 50 min
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Crema pastelera
10min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 Std. 30 Min
Canutillos de crema
3h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5sa
Petisús (éclairs)
1h 50min
Roscón de Reyes
4h