Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
- 10 g de maicena
- 60 g de agua
Masa
- 15 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- 200 g de harina de fuerza
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 200 g de mantequilla fría
Relleno
- 50 g de nueces peladas (troceadas gruesas)
- 50 g de almendras laminadas (crudas o tostadas)
- 50 g de pasas sin semillas maceradas en 50 g de ron
Horneado y glaseado
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4 Std.
Pastas de té rizadas
40 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Lazos de brioche y hojaldre
4u. 20min
Crema pastelera
10 Min
Carolinas
50 Min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 Std. 30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.