Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 3 cucharadas de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceite
Relleno
-
5
manzanas reineta peladas, descorazonadas y en láminas
of 5 manzanas Golden peladas, descorazonadas y en láminas - 3 cucharadas de azúcar
Montaje de la empanada
- 2 - 3 cucharadas de azúcar moreno
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1125 kJ / 269.2 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filloas
1h
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Rosca de carnaval
2 godz. 10 min
Empanada de bonito
1h 20min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Empanada de maíz con congrio
2h
Roscón gallego
1h 30min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min