Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 3 cucharadas de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceite
Relleno
-
5
manzanas reineta peladas, descorazonadas y en láminas
of 5 manzanas Golden peladas, descorazonadas y en láminas - 3 cucharadas de azúcar
Montaje de la empanada
- 2 - 3 cucharadas de azúcar moreno
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1125 kJ / 269.2 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2h 30min
Empanada de lacón con grelos
2h
Orejas de carnaval
30 min
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de maíz con vieiras
1 godz. 30 min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Filloas
1h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min