Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
of 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1977 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 7.48 g
- Koolhydraten
- 59.65 g
- Vetten
- 20.22 g
- Vezels
- 3.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de chocolate
1h 10 min
Brazo de gitano
3 godz.
Crema pastelera
10 min
Roscón de Reyes
4 godz.
Masa choux
2h
Tarta adikosh
2h
Tronco de Navidad
8h 30min
Tarta San Marcos
4 godz.
Tarta Sacher
3 godz.
Nata de trufa
8h 15 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min