Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de chocolate con frutos secos, en trozos
- 100 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 100 g de chocolate negro para postres en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 3 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar
- 4 gotas de zumo de limón
- 30 g de crocanti de almendra
- 30 g de crocanti de almendra o de avellana
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 959 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 377.2 mg
Alternatieve recepten
Postre cuatro capas
4 Std. 10 Min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tarta cerebro
1 Std. 40 Min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5h 45 min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40 min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 Std. 20 Min
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2h
Tarta de galletas negras
6 Std. 15 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Tarta adikosh
2h
Tiramisú de chocolate
5 godz. 20 min