Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcochitos puntos de chocolate
1h 40min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30min
Tarta de chocolate blanco
8 Std. 15 Min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta San Marcos
4h
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Magdalenas de nata
1hod.
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 Min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min