Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar la gelatina
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 100 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1424 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 2.79 g
- Koolhydraten
- 35.19 g
- Vetten
- 20.96 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse tres chocolates
3 Std. 15 Min
Tiramisú
5 godz. 20 min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Cheesecake de dulce de leche
4h
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4 godz. 30 min
Panna cotta
6 godz. 10 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2 Std. 15 Min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Postre de fresas con yogur
4h 10min
Tarta mousse de limón
4 godz. 30 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Postre de limón
5 Min