Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos
- 750 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Para freír
- 300 g de aceite para freír
- 150 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 0.64 g
- Koolhydraten
- 6.64 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Ensaimadas individuales
9h
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Tarta flaó
1h 20min
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2h
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1 godz. 40 min
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Masa para cocas
1 Std.
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Coca de llanda
40 Min
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min