Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 75 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y algo más para untar el molde)
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 15 g de leche fría
- 1 huevo batido
Trufa y nata montada
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de brandy
- 40 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 320 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos pequeños)
- 200 - 400 g de nata montada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 36.4 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Crema pastelera
10 min
Tarta de requesón y fresas
6 godz. 20 min
Cañas de nata
30 min
Flan de París con merengue
10 Std.
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Tarta Sacher
3h
Tarta San Marcos
4h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Nata de trufa
8h 15min
Nata montada
10 min