Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de mantequilla
- 1 lámina de masa de hojaldre
Almíbar
- 180 g de azúcar
- 120 g de agua
- 120 g de brandy
- 1 palo de canela
Relleno
- 380 g de almendras crudas sin piel
- 4 huevos
- 1 yema de huevo
- 150 g de mermelada de albaricoque
Merengue
- 100 g de azúcar
- 25 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 102.9 mg
Alternatieve recepten
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.
Crema pastelera
10min
Bizcocho de naranja
1h
Tarta de Santiago
1 Std. 10 Min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15 min.
Empanada de maíz con congrio
2h
Coquitos rellenos de chocolate
1h 20min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1h 15min
Tarta de almendras
50min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min