Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 80 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
Crema de relleno
- 250 g de queso mascarpone
- 130 g de leche condensada
- 70 g de coco rallado
Cobertura
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de agua
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 - 60 g de chocolate con leche
- Voeding
- per 12 unidades
- Calorieën
- 21994.7 kJ / 5261.9 kcal
- Eiwitten
- 97.2 g
- Koolhydraten
- 387.4 g
- Vetten
- 374.1 g
- Vezels
- 46.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta San Marcos
4 Std.
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2 Std.
Boston cream pie
3 Std.
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Bizcochitos puntos de chocolate
1 Std. 40 Min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Tarta rayada
3 Std.
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min