Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avellanas crocantis
- 40 g de avellanas troceadas
- 1 cucharada de azúcar glas
Ganache de chocolate praliné
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 340 g de chocolate praliné Nestlé® postres en trozos
- 60 g de mantequilla en trozos
Crujiente de arroz con dulce de leche
- 150 g de dulce de leche espeso (pastelero)
- 40 g de arroz inflado
Bizcocho plancha de chocolate
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 80 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 30 g de cacao puro en polvo
Montaje, cobertura de chocolate con leche y decoración
- 350 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 120 g de agua
- 50 g de chocolate blanco para postres
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3724 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 52.3 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 132.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Tronco de chocolate
2h
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.
Crema pastelera
10min
Cañas de nata
30 min
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Tarta San Marcos
4h
Canutillos de crema
3 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Brazo de gitano
3 Std.