Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
Crema de mascarpone
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche condensada
- 500 g de queso mascarpone
Montaje
- 400 g de frutas frescas variadas (fresas, frambuesas, arándanos, moras, kiwi, grosellas, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4644 kJ / 1111 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 88.1 g
- Verzadigd vet
- 56.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 199.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de chocolate
1h 10min
Piruletas de merengue
2h 30min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Roscón adikosh
8 godz.
Roscón de rosas
4 godz.
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2hod. 45min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min