Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Crema de chocolate y batata
- 400 g de batata con piel
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) sin azúcar, en trozos
- 140 g de leche
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 150 g de chocolate negro (70% de cacao) sin azúcar, en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 571 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 41.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Bambas Boston cream
2 Std.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.