Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 4 latas de berberechos al natural (en conserva), escurridos (aprox. 240 g)
Masa
- 500 g de harina de maíz (p. ej. Special Line®)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13.97 g
- Koolhydraten
- 57.59 g
- Vetten
- 22.47 g
- Vezels
- 3.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de sardinas
1 godz. 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Filloas
1 godz.
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min