Empanada de maíz con berberechos

Empanada de maíz con berberechos

3.8 33 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
8 raciones

Ingrediënten

Relleno
  • 250 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 200 g de tomate frito estilo casero
  • 70 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 4 latas de berberechos al natural (en conserva) escurridos (aprox. 240 g)
Masa
  • 500 g de harina de maíz (p. ej. Special Line®)
  • 100 g de harina de trigo
  • 100 g de aceite de oliva
  • 250 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 13.97 g
Calorieën 2042 kJ / 489 kcal
Vetten 22.47 g
Vezels 3.98 g
Koolhydraten 57.59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...