Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 4 latas de berberechos al natural (en conserva), escurridos (aprox. 240 g)
Masa
- 500 g de harina de maíz (p. ej. Special Line®)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13.97 g
- Koolhydraten
- 57.59 g
- Vetten
- 22.47 g
- Vezels
- 3.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Empanada de raxo
2h 30min
Filloas
1h
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h