Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 60 g de leche
- 120 g de azúcar
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo batido (para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 - 35 g de agua de rosas
- harina de fuerza (para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno y decoración
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 230 g de azúcar glas
- 40 g de agua de rosas
- 1 clara de huevo (30 g)
- 20 - 30 g de almendra laminada tostada
- 10 - 12 de rosas secas para infusión
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2122 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Minirroscón de Reyes
3 godz.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Roscón de Reyes
4 godz.
Roscón relleno con frutas confitadas
4 godz.
Tarta adikosh
2h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Roscón adikosh
8 Std.
Suizos
2h 30min
Bambas de nata
1h 50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min