Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 60 g de leche
- 120 g de azúcar
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo batido (para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 - 35 g de agua de rosas
- harina de fuerza (para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno y decoración
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 230 g de azúcar glas
- 40 g de agua de rosas
- 1 clara de huevo (30 g)
- 20 - 30 g de almendra laminada tostada
- 10 - 12 de rosas secas para infusión
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2122 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Tarta Joker
5h
Tronco de Navidad con praliné
2u. 20min
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Roscón de Reyes
4h
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Roscón adikosh
8 godz.
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Tarta de turrón
1h 20min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10 min.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h