Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de dashi en polvo instantáneo
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 cucharadas de mirin
Tempura y acompañamiento
- 200 g de rábano daikon
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (4 cm) pelada, en trozos
-
500
g de langostinos grandes crudos sin pelar
of 500 g de gambones - 300 g de aceite de girasol para freír
-
50
g de maicena (y algo más para espolvorear)
of 50 g de harina de arroz - 100 g de harina de repostería
- 5 g de azúcar
- 5 g de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua muy fría
- 50 g de cubitos de hielo
- 1 yema de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858.2 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas Tex-Mex
9 Std. 10 Min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1hod. 10min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Langostinos al romesco
15 min
Salsa chimichurri indiana
10 min
Salsa brava
10 min
Patatas bravas en tempura
1hod. 10min