Tortas de Pascua murcianas

Tortas de Pascua murcianas

4.7 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
12 unidades

Ingrediënten

Masa
  • 100 g de almendras tostadas sin sal y sin piel
  • 65 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las tortas)
  • 65 g de zumo de naranja recién exprimido
  • 55 g de licor de anís
  • 225 g de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de anís en grano
  • ¼ de cucharadita de bicarbonato
  • 320 g de harina de fuerza
  • 40 g de piñones
Montaje
  • 30 g de granillo de almendra cruda
  • 20 - 30 g de azúcar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 6.32 g
Calorieën 1347 kJ / 322 kcal
Vetten 14.66 g
Vezels 2.74 g
Koolhydraten 41.23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...