Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de turrón
- 1 hoja de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de turrón de Jijona blando
Bizcocho
- 4 huevos
- 10 g de miel
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 120 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
Montaje y decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de agua
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 12 unidades
- Calorieën
- 17599 kJ / 4210.3 kcal
- Eiwitten
- 84.6 g
- Koolhydraten
- 410 g
- Vetten
- 248 g
- Verzadigd vet
- 120.4 g
- Vezels
- 46.1 g
- Natrium
- 1264.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Mantecados empolvados
2h
Magdalenas de nata
1h
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Bocaditos de turrón
1h 40min