Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 50 g de harina de repostería
- 100 g de azúcar
Masa
- 6 de yemas de huevo
- 200 g de azúcar
-
200
g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
of 200 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente, en trozos - 1 cucharada de licor de anís
- 200 g de harina de repostería
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1926 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 51.7 mg
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Estrella brioche nevada
3h 10min
Mini quesadas con toffelate nevado
2 Std. 10 Min
Tarta Sacher
3h
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Goxua (País Vasco)
1 godz. 35 min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3 Std. 20 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Boston cream pie
3h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min