Apparaten en accessoires
Semifrío de Licor 43 Orochata con fartons
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
10 raciones
Ingrediënten
-
4 hojas de gelatina
-
300 g de nata (35% de grasa)
-
100 g de horchata
-
100 g de leche condensada
-
240 g de licor 43 Orochata®
-
6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
-
½ cucharadita de canela molida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
152.4 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
2186 kJ /
522 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
33.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 134
71 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Pan de Calatrava al vapor
1u. 15min
Gazpacho de mero
1u. 10min
Suspiros de bacalao
30min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2u. 30min
Almoixàvenas
1u. 30min
Monas de Pascua
2u. 40min
Timbal de frutas
2u. 15min
Buñuelos de viento de calabaza
1u. 10min
Biscuit de turrón
6u. 15min
Coca de llanda
40min
Coca de mollitas
40min