Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2186 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 152.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Coulant de turrón
15min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Granizado de café capuchino
5 Min
Baklava de chocolate - Turquía
4h 45min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10 min
Tarta de turrón
1h 20 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Coca de llanda
40 Min
Flan de turrón
3h 40min