
Apparaten en accessoires
Delicia de jijona con corazón de mango
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u. 10min
12 raciones
Ingrediënten
Gelatina de mango
-
hojas de gelatina2
-
de mango maduro en trozos200 g
-
de azúcar100 g
-
de zumo de limón20 g
Bizcocho plancha
-
huevos2
-
de azúcar60 g
-
de harina60 g
-
de sal1 pellizco
Relleno
-
de turrón de Jijona blando en trozos300 g
-
de leche550 g
-
de nata200 g
-
de azúcar100 g
-
de cuajada en polvo (24 g)2 sobres
Voeding per 1 ración
Calorieën
312 kcal /
1304 kJ
Eiwitten
6.9 g
Vetten
13.4 g
Koolhydraten
41.1 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.1 g
Natrium
81.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Revista Thermomix nº 146
75 recepten
Spanje
Spanje