Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rebozado
- 200 g de harina de trigo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de leche
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1500 g gambones crudos enteros
Salsa
- 100 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de eneldo fresco
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 2 yemas
- ½ diente de ajo
- 4 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 10 g de vinagre
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de salsa inglesa
- 20 g de agua
Terminación y fritura
- 2 claras de huevo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2 Std. 40 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Fish Po Boy
2 Std. 10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1h
Setas empanadas con mayonesa de hierbas
30 min
Tigres
1h
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Salsa brava
10min