Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos duros
- 250 g de agua
- 24 huevos de codorniz
Bechamel
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 80 g de harina de trigo
- 400 g de leche
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de sal
Rebozado y fritura
- 100 g de pan rallado
- 2 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 470 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 121.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos al vapor al ajillo
3h 35min
Gulas al estilo tradicional
25 min
Tosta de jamón y gulas
20 min
Salsa de queso azul
10 min
Patatas "de luxe"
30 min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1h
Setas empanadas con mayonesa de hierbas
30 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 godz. 30 min
Pan rallado
5 Min
Tigres
1h
Gambas al ajillo
15min