![Bocadillo de calamares fritos con alioli Bocadillo de calamares fritos con alioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/692F9929-8DF7-4861-A033-F3732D613000/Derivates/0bbdec22-d29e-4be8-baf1-5f87a6a473f6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4755 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 102.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 dk
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Txangurro
1h 10min
Salsa brava
10min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Tigres
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Bao buns de secreto ibérico
2sa 30 dk