Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4755 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 102.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de gambas
9h 10min
Tigres
1 Std.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 Std. 40 Min
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Doner kebab de pollo con pita integral
2h 40min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1h 15min
Salsa brava
10min
Croquetas de pulpo a la gallega
9 Std.