Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4755 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 102.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Boroña con compango
2h 15 min.
Mini gofres bravas
2h 30min
Patatas "de luxe"
30min
Tigres
1h
Aros de cebolla
20min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Salsa brava
10min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Patatas bravas en tempura
1 Std. 10 Min