Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cabezas de ajos peladas
- 5 clavos
- 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharada de pimentón picante
- 1 cucharada de pimienta molida
- 2 cucharadas de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de sal
- 200 g de aceite de girasol
- 200 g de vinagre
- 500 g de vino blanco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 9389 kJ / 2246 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 199.9 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 2411 mg
Alternatieve recepten
Alitas de pollo picantes con salsa Alfredo
1h
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30min
Plátanos fritos (Pisang goreng) - Indonesia
30min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Salsa cóctel
5min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Mayonesa a la francesa
5min
Salsa barbacoa ahumada
15min
Mojo picón
5min
Salsa brava
10min
Patatas bravas en tempura
1 Std. 10 Min