Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1417 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Piruletas de parmesano y jamón
1 Std.
Mousse de crema de orujo
2h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Cava (Gazpacho de manzana)
9 Std. 10 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1 Std. 15 Min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1 Std. 10 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min