Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1417 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Canelón de jamón ibérico
6h
Reducción de vino tinto
40min
Magrets de pato con peras
1h
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1 Std. 15 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 godz. 15 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min