![Empanadillas de Lorca Empanadillas de Lorca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBA03E18-58D0-44B6-BF22-E7C38F030A95/Derivates/A33796F7-CF75-446E-9AC4-ACDA7E97F10C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 3 huevos duros
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 180 g de pimiento rojo en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
-
2 - 3
tomates maduros muy rojos (400 g) en trozos
of 250 g de tomate triturado en conserva - ¼ de cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 300 g de atún en aceite de oliva escurrido y desmenuzado
Masa de empanadillas
- 60 g de vino blanco
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de manteca de cerdo
- 1 huevo batido para pintar la masa
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada de bonito
1h 20min
Masa para empanadillas
1h 40min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Empanadilla XXL con pisto y atún
2h 10 min
Empanada de raxo
2h 30 min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 godz. 30 min
Empanadillas de pollo
1 Std. 45 Min
Empanadillas de vigilia
40 Min