Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 97 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 raciones

Ingrediënten

Masa
  • 400 g de harina
  • 180 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
  • 70 g de agua
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
Relleno y montaje
  • 350 g de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
  • 350 g jamón cocido en lonchas
  • 350 g de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
  • 350 g de lonchas de queso de sándwich
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 1923.6 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 3256.6 kJ / 779.1 kcal
Vetten 41.6 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 21.5 g
Koolhydraten 67.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...