Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de harina
- 180 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- 70 g de agua
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Relleno y montaje
- 350 g de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
- 350 g de jamón cocido en lonchas
- 350 g de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
- 350 g de lonchas de queso de sándwich
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3256.6 kJ / 779.1 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1923.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de maíz y gambones
1h
Empanada de caballa y espinacas
2h
Pizza de salami con borde de queso
1h 50min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1 Std. 45 Min
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Torrijas al vapor
1 Std. 20 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1 Std. 40 Min
Tronco de pan relleno
2h 15min