Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
-
25
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea - 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharada rasa de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 358 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 78.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colines con hierbas provenzales
45min
Tosta de pimientos con su pilpil y gulas
15min
Bao buns negros con calamares
40min
Bollitos preñaos
50min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan rápido
50min
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Vasitos de frutas, lemon curd y merengue
30min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40min
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Bollos preñaos
2h 30min
Suizos
2h 30min