Pan cebra

Pan cebra

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
20 rebanadas

Ingrediënten

  • 300 g de agua
  • 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea
  • 1 pellizco de azúcar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharada rasa de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Natrium 78.8 mg
Eiwitten 2.7 g
Calorieën 358 kJ / 85 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 18.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...