Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche condensada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 162.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de chocolate blanco
12 Std. 10 Min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Tiramisú de chocolate
5h 20min
Helado de nata con láminas de chocolate
8h 30min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 godz. 30 min
Bambas Boston cream
2 Std.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Helado de cheesecake
4h 25min
Postre red velvet para dos
35 min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Tarta de galletas negras
6h 15min