Apparaten en accessoires
Rebojos zamoranos
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
24 unidades
Ingrediënten
-
5 huevos
-
250 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
-
250 g de harina de repostería
-
8 g de polvo de hornear
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidades
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
400 kJ /
95 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Fullatre de las Cinco Villas
1u. 25min
Magdalenas
1u.
Galletas de manteca y coco
1u. 10min
Magdalenas de mantequilla
1u.
Pastas de té rizadas
40min
Perrunillas
30min
Bizcocho cuatro cuartos
1u. 40min
Bizcocho básico
40min
Magdalenas de nata
1u.
Galletas danesas
35min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1u. 15min
Suizos
2u. 30min