Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- 8 claras de huevo L (53-63 g cada huevo)
- 165 g de azúcar
- 280 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
-
140
g de avellanas
of 140 g de almendras tostadas sin sal - 280 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 10 yemas de huevo L (53-63 cada huevo)
Ganache
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 170 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- 1 ½ cucharadita de colorante alimentario negro
- 3 - 4 cucharadas de azúcar glas
- 2 - 3 cucharaditas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3 Std. 35 Min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5 Std.
Tarta de chocolate con dos texturas
1sa 40 dk
Napolitanas de chocolate
6 Std. 30 Min
Financieros de chocolate con leche y nueces pacanas
2sa 15 dk
Pastas sombreros de bruja
1 godz. 45 min
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1sa 15 dk
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Party-pops cake
3h 15min