Compatibele versies
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- 5 g de mantequilla
- 150 g de frutos rojos frescos variados (arándano, frambuesa, grosella, etc.)
- 40 g de azúcar
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar
- 1 clara de huevo
- 100 g de nata (35% de grasa)
-
6
fresas
of 6 frambuesas - grosellas rojas (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 30.5 mg
Alternatieve recepten
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4 godz.
Postre red velvet para dos
35min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 godz. 30 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2 Std.
Panna cotta a la crema de whisky
2hod. 45min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 Std.
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 godz. 20 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1h 20min