Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de repostería
Roscón
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
- 80 g de chocolate con leche (en 8 trozos de aprox. 10 g)
Glaseado espejo
- 5 hojas de gelatina
- 120 g de agua
- 220 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 30 g de cacao puro en polvo
- 65 g de nata (35% de grasa)
-
2 - 3
cucharadas de grageas de chocolate
of 2 - 3 cucharadas de fideos de chocolate
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 34 mg
Alternatieve recepten
Tarta helada de trufa y avellanas
31 Std.
Roscón Red velvet
4 Std.
Roscón de Reyes
4 Std.
Tarta cerebro
1 Std. 40 Min
Roscón adikosh
8 Std.
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1 Std.
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Tarta Sacher
3h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min