Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 75 g de azúcar
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 6 lonchas de jamón cocido (en trozos)
- 8 palitos de cangrejo
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 30 g de mantequilla fundida
- 6 lonchas de queso manchego semicurado
- 6 lonchas de queso de cabra
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 14.52 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hornazo de Salamanca
50min
Rollo de pan mediterráneo
3h
Costrada griega
50min
Rollo de carne y queso con verduras y salsa de champiñones
1h 20 min
Rollerpizza
1h
Kringle Estonia
1h 40 min
Pan de jamón
2 godz.
Delicias de jamón y queso
1h 30 min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2h 20min
Bocaditos de pizza y pepperoni
1h 15min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10 min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1h 30 min