Apparaten en accessoires
Almoixàvenas
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
14 unidades
Ingrediënten
Masa
-
130 g de leche
-
120 g de agua
-
100 g de aceite de oliva
-
1 pellizco de sal
-
170 g de harina de repostería
-
4 huevos
Almíbar de miel
-
100 g de agua
-
200 g de miel
-
100 g de azúcar para espolvorear
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
3.75 g
Calorieën
876 kJ /
210 kcal
Vetten
9.48 g
Vezels
0.42 g
Koolhydraten
27.31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mantecados empolvados
2u.
Tarta de moka
1u. 30min
Mantecados de almendra
30min
Cremadillos
3u. 50min
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2u.
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2u. 30min
Monas de Pascua
2u. 40min
Buñuelos de viento de calabaza
1u. 10min
Roscos de vino
45min
Coca de llanda
40min
Mantecados
2u.
Ensaimadas individuales
9u.