Apparaten en accessoires
Roscos de vino
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
40 unidades
Ingrediënten
-
310 g de harina de fuerza
-
310 g de harina de repostería
-
100 g de avellanas tostadas
-
240 g de azúcar glas
-
250 g de manteca de cerdo ibérico
-
½ cucharadita de canela molida
-
250 g de vino dulce
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
1.87 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
7.93 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
17.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dulces navideños
13 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Hojaldrinas de naranja
2u.
Pestiños andaluces
1u.
Polvorones de limón
13u.
Mantecados empolvados
2u.
Polvorones de cacao y almendra
10u. 30min
Mantecados de almendra
30min
Cortadillos de cidra
1u.
Roscos chiclaneros
1u.
Pestiños borrachuelos
50min
Bollos de manteca (Andalucía)
1u. 10min
Marquesas
30min
Mantecados
2u.