Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de licor de anís
- 50 g de manteca de cerdo
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
- 200 g de miel
- 100 g de vino dulce (moscatel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 391 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Roscos chiclaneros
1hod.
Leche frita
2h 45min
Rosquillas
30 min
Pestiños andaluces
1hod.
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Mantecados empolvados
2 godz.
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 godz. 15 min
Cremadillos
3h 50min
Milhojas de merengue
1 godz. 40 min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Roscos de vino
45min
Cortadillos de cidra
1hod.