Apparaten en accessoires
Pestiños borrachuelos
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
30 unidades
Ingrediënten
Masa
-
250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
50 g de licor de anís
-
50 g de manteca de cerdo
-
50 g de agua
-
½ cucharadita de sal
-
300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
-
200 g de miel
-
100 g de vino dulce (moscatel)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
391 kJ /
94 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
11.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje
Todos los Santos
7 recepten
Spanje
Spanje