Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 5.56 g
- Koolhydraten
- 46.89 g
- Vetten
- 54.26 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Tarta de limón y chocolate
2h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30 min.
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta bombón de avellanas
7h
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min