Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 5.56 g
- Koolhydraten
- 46.89 g
- Vetten
- 54.26 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Macarons de chocolate
2h 30min
Tarta de limón y chocolate
2 Std.
Tarta de moka
1h 30min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Tarta Dobos
2 godz. 40 min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min