Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1883.8 kJ / 450.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Brioche
8 Std.
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2 Std.
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Bizcocho de avellanas
1h
Caracolas de canela
2 Std.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Magdalenas de nata
1h
Suizos
2 Std. 30 Min