Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de leche
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de mantequilla en trozos (y algo más para el molde)
- 1 huevo
- 1 chorrito de vainilla líquida
-
30
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (5 g) - 500 g de harina de fuerza (y algo más para el molde)
- 2 pellizcos de sal
- 200 g de crema de cacao y avellanas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6.61 g
- Koolhydraten
- 48.89 g
- Vetten
- 14.13 g
- Vezels
- 1.82 g
Alternatieve recepten
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 godz. 40 min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Magdalenas chocolate
1 godz.
Muffins tres chocolates
40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Bizcocho de chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 godz.
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min