Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de leche
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de mantequilla en trozos (y algo más para el molde)
- 1 huevo
- 1 chorrito de vainilla líquida
-
30
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (5 g) - 500 g de harina de fuerza (y algo más para el molde)
- 2 pellizcos de sal
- 200 g de crema de cacao y avellanas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6.61 g
- Koolhydraten
- 48.89 g
- Vetten
- 14.13 g
- Vezels
- 1.82 g
Alternatieve recepten
Bizcochitos puntos de chocolate
1h 40 min.
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Caracolas de canela
2 Std.
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3 Std. 35 Min
Magdalenas de nata
1h
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min.
Suizos
2 Std. 30 Min