Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Copos de nieve de glaseado real
- 1 clara de huevo
- 200 g de azúcar glas
- 1 cucharada de zumo de limón
- 10 g de coco rallado para espolvorear
Bizcocho plancha
- 4 huevos grandes
- 130 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
Nata montada con mascarpone
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 100 g de queso mascarpone muy frío
- 2 cucharadas de azúcar glas
Montaje y decoración
-
200
g de mermelada de frambuesas
of 200 g de mermelada de fresa - 200 g de frambuesas frescas
- 100 g de virutas de chocolate blanco
- 20 g de coco rallado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2340 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 7.61 g
- Koolhydraten
- 68.01 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 2.24 g
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3 godz.
Brazo de gitano con frambuesas
1 godz. 20 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 godz.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Crema pastelera
10 min
Tronco de Navidad con frutas frescas
5h 30min
Masa choux
2h
Tronco de Navidad
8h 30min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min