Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 50 g de avellanas tostadas
- 10 g de leche en polvo
Gianduja
-
150
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
of 150 g de chocolate con leche en trozos
Bombones
- 300 g de chocolate con leche en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 513 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Florentinos
1h 15 min
Bombones de toffee
3h 15 min
Macarons de chocolate con foie
3h
Pastel helado de chocolate con galletas de chocolate
9 Std. 20 Min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Bombones de chocolate blanco
3 Std. 10 Min
Sirope de chocolate
20 min
Fudge de chocolate y pistachos
2h 10min
Crema de chocolate y avellanas
15min
Salsa de chocolate
10 min