Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 5 huevos
- 150 g de azúcar
- 150 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Merengue de avellana
- 75 g de avellanas tostadas
- 100 g de azúcar glas
- 15 g de harina de repostería
- 2 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 25 g de azúcar
Flores cristalizadas
- 1 ramillete de flores comestibles (violetas, pensamientos, pétalos de rosa, etc.)
- 1 cucharadita de clara de huevo
- 50 g de azúcar
Pasta de almendra
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de almendra molida
- 40 g de clara de huevo pasteurizada
Montaje
- 400 g de mermelada de fresa
- 530 g de nata montada
- 300 g de fresas limpias y secas cortadas en dados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2579 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 10.82 g
- Koolhydraten
- 80.57 g
- Vetten
- 27.93 g
- Vezels
- 3.47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15min
Tarta mojito
2h 15min
Bizcocho con fresas y nata
2 godz.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Carolinas
50min
Tarta fondant
5h 30min
Tortilla Alaska
1 godz. 15 min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h
Bomba de chocolate
4 godz.
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta para celebraciones
7 godz.
Tarta de cappuccino
2 godz.